Najnovšie recenzie zo sekcie Snehové reťaze
- super na kopčisko som sa dostal v pohode
- kvalitné snehové reťaze za primeranú cenu.
- Nič.
S produktom som spokojný.
- Lepšia manipulácia, aitomatický napínanie a šetrnejšie k diskom a hrubšie.
- zatiaľ som ich nepoužil, tak sa neviem vyjadriť
Mám nízko profilové gumy 225/45/R17. Klasické reťaze mi robili na diskoch škrabance, preto som sa rozhodol pre tieto reťaze. Nahadzujú sa celkom dobre ( lepšie ako bežné ), majú automatické napínanie. Na disk ale zasahujú aj tieto, majú síce spojky z plastu, no až prax ukáže ako sa budú správať v teréne. Ešte som ich nepoužil, len som ich skúsil nahodiť na koleso. Pracuje sa s nimi dobre. Dúfam, že ma nesklamú.
retaze su krasne ale ešte neni sneh
- Som spokojný z výrobkom
Som spokojný z výrobkom
- rýchla montáž dobre drží na snehu
montáž rýchla nenáročná a bezpečná-som spokojný
Ok
- kvalita
kvalita
Automax KN 80
Pridané: 2. februára 2016
(naposledy upravené 2. februára 2016)
Zakúpený v Doplnkydoauta.sk
klasicke retaze
ich kupou urcite nic nepokazite
- som spokojný tri krát odskúšané - OK
Odporúčam
- produkt som ešte nevyskúšal
- Zatial pouzite len na suchu, ale montaz je naozaj velmi jednoducha
- Pri natahovani a stahovani je potrebne vynalozit naraz velku silu (tu maju poloautomaticke retaze vyhodu, lebo sa montuju postupne), takze pre slabsie damy to neodporucam
Ak uprednostnujete jednoduchost montaze, tak odporucam
- ok
ok
- Retaze su ohodne silnejsie nez som ocakaval.
Trosku sa tazsie nasadzuju, musel som si upravit polohu toho ocka cez ktore ide zatahovacia retiazka. Za tu cenu, Super.
ok
- xx
- xx
xx
- Chýbal návod na montáž v slovenskom jazyku , čo je v rozpore s právnymi normami SR.
Som spokojná, rýchle dodanie tovaru, sú kvalitné.
- Reťaze podobného typu som už mal a vždy splnili účel. Tieto som ešte nevyskúšal.
Skúsenosti z minulosti
Dobrý pomer cena - funkcia
Výrobok odporúčam, pokiaľ niekto nechce investovať viac do vyššej kategórie reťazí. Záleží na frekvencii použitia. Na občasné použitie sú úplne dostačujúce
- Rýchla a jednoduchá montáž. Kvalitný materiál aj spracovanie.
- Žiadne
Výborný produkt cena = kvalita
Zobrazujem 301 - 320 zo 360 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18 Ďalšie »