Najnovšie recenzie zo sekcie Snehové reťaze
- ľahko sa nasadzuje
- výborná funkčnosť
- nutnosť vysušiť
- Rýchla montáž
- Prvý krát nahodené a hneď sa roztrhli obe.Jedna na troch miestach,druhá na jednom mieste.
Nikdy viac tieto lacné reťaze.
- Ľahká manipulácia.
- Automatické napísanie.
Vyskúšal som zatiaľ len na sucho, spokojnosť.
- Rýchle nasadenie na koleso
- som spokojnás produktom
- Menšia váha ako reťaze :)
- Kvalitné prevedenie
- Možné použiť na veľké kolesá
Nemôžem hodnotiť výhody ani nevýhody, lebo mi tovar obchod borbet.sk neposlal. Aj keď má tovar v sekcii určenej pre rozmer mojich pneumatík a označený "skladom", nevedel obchod odpovedať na otázku, či reťaze nemajú skladom alebo nepasujú na moje pneumatiky.
este nebol sneh
- po zime budem mať aj skúsenosti .
- ľahká manipulácia
- veľmi efektívne reťaze
- Vhodny pre moje auto
- rychlost
- Testy, samonapínací systém, dizajn, kvalita- dúfam, prijateľná cena proti podobným druhom;
- Zatiaľ nič;
Kupované na nové vozidlo, predtým klasické reťaze na manuálne napínanie, nie zlé , ale nutné došponovávanie, potrebný vačší rozmer;
- Dobry zaber, relativne jednoduchá montáž, na prvýkrát za 10min, nutne po par otackach dotiahnut a po 500m odporucam skontrolovat, takto napnute a dotiahnute sluzia perfektne.
- Super svietivost pekne biele svetlo
Odporucam som nadmieru spokojny
- Splnila ucel tato sada
- Troska dlhsie sa montovali, ale mozno ked to bolo 1 raz.
Spokojny za tu cenu, dostal som sa tam, kde iny bez nich nie. A tych par eur za to stalo.
- Velmi dobre vlastnosti na ujazdenom snehu i na lade. Lahka montaz.
- Zatial nic
Som mile prekvapeny, ako to funguje.
- Dobre sa nasadzaju drzia, super. Na Bezovci sa SUV smykali ja na Galaxy pohodka.
Zobrazujem 281 - 300 zo 360 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...18 Ďalšie »