Najnovšie recenzie zo sekcie Snehové reťaze
- Max spokojnosť.
zatiaľ sa neviem vyjadriť, ešte som ich nepoužil.
Na prvý pohľad sú reťaze OK, cenovo stredná trieda. Video návod montáže na youtube.
Na utlačenej vrstve snehu, kde som sa už nepohol ani na nových pneumatikách v kopci, po nasadení týchto ponožiek sa auto pohlo bez problémov. Bola to skúška a aj kamoši boli milo prekvapení. Ako by to bolo v hlbokom snehu neviem zatiaľ som neskúšal
- dobrá priľnavosť a pohyb do kopca po snehu aj mokrom zľadovatelom
- ľahká montáž aj demontáž
- dobrá priľnavosť a pohyb do kopca po snehu aj mokrom zľadovatelom
- ľahká montáž aj demontáž
- hrubé oká
- jednoduchá montáž
- dobrá cena
S produktom som spokojný. Ide lacnejšiu, ale kvalitnú sadu snehových reťazí s jednoduchou montážou. Návod montáže je dostupný na internete aj u predajcu.
- Pár krát použite a už su zodraté
Perfektné "reťaze", hlavne jednoduchosť pri nasadzovaní. Pre ženu ako stvorené.
- Kvalitný výrobok za dobrú cenu.
- Slovenský návod na montáž a demontáž je zmesou zmätočných nezmyslov. Je potrebné držať sa anglického originálu!
Pomerne kvalitný výrobok, len predajca by sa mal postarať o kvalitný preklad návodu na montáž a demontáž reťazí.
- Velmi lahka montaz aj demontaz sneznych retazi.je to kvalita.
Splnili to čo som očákaval
Ľahká montáž cca 2 min
Mám už tento typ na suv 4x4, výborné reťaze , ľahko sa montujú aj demontujú, myslím že aj dosť pevné reťaze, zatiaľ spokojný, stále jazdím na chatu, takže často používané...Základ dobre našponovať a aj dva krát došponovať ešte, nespoliehať sa , že sa sami dotiahnu...
- Ľahká manipulácia
- Vyhodne
- Kvalita produktu
- Super
Este som ich nepouzil,tak to neviem posudit.
- kvalita
- konig = made in czech republic
kvalitny rakusky retaz
- ešte som nepotreboval
Zobrazujem 221 - 240 zo 360 recenzií « Predchádzajúci 1...10 11 [ 12 ] 13 14...18 Ďalšie »