Najnovšie recenzie zo sekcie Snehové reťaze
- pomerne rýchle a jednoduché nasadenie
- ľahké a rýchle nasadenie
Ešte neboli otestované... a snáď ich budem viac voziť v kufri ako železnú rezervu spolu s lopatou
- Ľahká montáž
Jednoduchosť montáže- týka sa to sťažených podmienok za sneženia a poprípade zníženej viditelnosti. Ale definitívne sa budem vyjadrovať po opakovanom použití výrobku , tzn. po zime.
Ešte som nevyskúšal reťaze na aute,ale ľahko sa montujú podľa návodu.
zle oznacenie rozmeru
- lahká montaž
- Kvalita?
- Balenie, nahradne ocka
- Lahke zakladanie
- Slaby navod
Snehove retaze v dobrej cene, najlacnejsie na trhu, kvalitu neviem posudit nakolko pouzivam prilezitostne, v minulosti som uz mal rovnake a bez problemov, velkost retazi podla tabulky sadla napresno, vyzeraju masivne, balenie v textilnej pevnej taske, ktora sa da pouzit ako podlozka pod koleno ;-), v baleni igelitove rukavice a nahradne ocka na pripadnu opravu, navod je len textovy, ziadne fotky, odporucam pozriet video na internete vela pomoze a nacvicit si zakladanie-potom to uz ide rychlo. Odporucam.
- lahko namontovatelné
cena
Zatial som nemal moznost vyskusat.
Jednoduchá montáž / demontáž.
- Ľahká manipulácia
Dobrý
- ľahká montáž
- Nizsia cena, postacujuca kvalita, retaze uz boli vyskusane, nesklamali a spolahlivo nas dostali kam sme potrebovali
- dostupnosť
- funkcie
na jednej z nich je vada, pretocene retaze,,iba rozrezat pretocit zvarit naspat,manual biedny.
- skvely pomer cena/vykon
- su dost tazke
Zobrazujem 181 - 200 zo 361 recenzií « Predchádzajúci 1...8 9 [ 10 ] 11 12...19 Ďalšie »