Najnovšie recenzie zo sekcie Snehové reťaze
- Uplne skvelé, ĺahká montáŽ
Cena je dosť vysoká.
Zatiaľ som ich nemusel použiť, ale čoskoro budú použité keďže sneží
- Rýchle upnutie na koleso vrelo odporúčam
- Hrúbka reťaze a vzor
- Vynikajúca trakcia na ľade
- skvele zimne pneumaticky
- vyhrali testy zimny pneu ADAC
- trosku vyssia cena
Fakt super pneumatika, pouzivam na VW Touran (nema 4x4) a Donovaly neposypane som presiel uplne v pohode, ESP mohlo oddychovat celu cestu, ani jeden smyk - samozrejme pri rozumnej rychlosti. Vyskusane na snehu a fakt som bol prekvapeny ako ta guma drzi, urcite odporucam.
Nasadenie som skúšal viac krát, zatiaľ v teple.
V snehu som to ešte neskúšal...
Ešte som reťaze neskúšal (možno ich ani nikdy nebudem mať možnosť vyskúšať) - kúpi som ich pre prípad núdze ak by to už moja Toyota Proace Verso nedala. Z toho čo som ich videl, tak pôsobia kvalitne, masívne a pevne, oká sú z hranatého materiálu. Takže asi to budú riadne drapáky. Nasadzovanie skúsim vyskúšať aj niekde na tráve - potom dám vedieť ako to ide, ale z videa to vyzerá, že to bude brnkačka.
- Spokojná
- Rýchla montáž
Zatial neodskusane
- Hrube pevne retaze
- ok
Produkt celkom splnil očakávania v náročnom teréne, reťaze dobre sedia na pneu
- Velmi jednoduche nahadzovanie (ako pri hocijakych inych modernych retaziach)
Zatiaĺ meodskúšané, ale mal som predošlú verziu Pewag servo rs 73 a tie boli super.
- už niet snehu
- Retiazky som už vyskúšala a poslúžili mi k plnej spokojnosti na ľade ako aj v blate.
Velkou vyhodou je rychle nasadenie tychto retazi na kolesa. A samozrejme aj bezkonkurencna cena.
lahka montaz a demontaz, kvalitne prevedenie vyrobku
ešte som ho neskúšal
Zobrazujem 101 - 120 zo 360 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...18 Ďalšie »